fbpx

Hae huonetta

AnttiKorppi Student House on koti opiskelijoille, jotka muuttavat Helsinkiin opiskelemaan. AnttiKorppi Student Housesta löytyy 186 kpl täysin sisustettuja ja varusteltuja soluhuoneita. Vuokra sisältää asunnon, sähkön, lämmityksen, veden sekä paljon muita lisäpalveluja!

Info

Pohjapiirros

Yhteystiedot

Asuntohakemus – AnttiKorppi Student House apartments

Hakemus on voimassa neljä kuukautta sen jättämisestä. Jos tietosi muuttuvat, jätäthän uuden hakemuksen päivitetyin tiedoin. 

Hakemukselle tarvitaan liitteeksi selkeä kopio/kuva passista muilta kuin Suomen kansalaisilta. EU:n ulkopuolisilta kansalaisilta tarvitaan lisäksi kuva/kopio kuvallisesta oleskeluluvasta tai viisumista molemmilta puolilta. 

 Liitteiden lataaminen asuntohakemukselle ei ole pakollista, mutta nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Voit toimittaa liitteet myös sähköpostilla osoitteeseen info@anttikorppistudenthouse.fi.

 Asuntoa tarjotaan hakijalle vasta kun kaikki liitteet on toimitettu. Varmistathan, että hakemukselle kirjoittamasi tiedot vastaavat passissa olevia tietoja.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Asuntohakemus – AnttiKorppi Student House apartments

Please answer all the questions for a successful application.

Kun muutat sisään

Toimistomme on auki kahtena päivänä viikossa: tiistaisin ja keskiviikkoisin 09:00 - 16:00. Sovi etukäteen Housing Managerin kanssa avainten noutamisesta: email: laskutus@asuntopehtoori.fi, Tel: +358 (0) 45 2776 601

Kun muutat pois

Kun muutat pois, tulee sinun palauttaa avaimet klo 12.00 mennessä muuttopäivänä. Toimistomme on auki kahtena päivänä viikossa: tiistaisin ja keskiviikkoisin 09:00-16:00. Sovi etukäteen Housing Manager kanssa avainten luovuttamisesta: email: laskutus@asuntopehtoori.fi, Tel: +358 (0) 45 2776 601

Huomioithan, että asunto tulee palauttaa samassa kunnossa kuin se oli vuokrasuhteen alkaessa. Ethän jätä asuntoon esimerkiksi ylimääräisiä huonekaluja. Pois muuttaessa pidätämme takuuvuokran summan, jos asukas ei ole huolehtinut asunnon siivoamisesta ennen lähtöään.