Hae huonetta

Tee opiskeluistasi Helsingissä helppoa ja hae huonetta Antti Korppi Student Housesta!

Antti Korppi Student House on koti opiskelijoille, jotka muuttavat Helsinkiin opiskelemaan. Antti Korppi Student Housesta löytyy 188 kpl täysin sisustettuja ja varusteltuja soluhuoneita. Vuokra sisältää asunnon, sähkön, lämmityksen, veden sekä paljon muita lisäpalveluja!

Asuntohakemus – Antti Korppi Student House apartments

Tällä asuntohakemuksella haet asuntoa osoitteesta Antti Korpin tie 4, 00600 Helsinki. Hakemus on voimassa neljä kuukautta sen jättämisestä. Jos tietosi muuttuvat, jätäthän uuden hakemuksen päivitetyin tiedoin.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Asuntohakemus – AnttiKorppi Student House apartments

Please answer all the questions for a successful application.

Kun muutat sisään

Toimistomme on auki kahtena päivänä viikossa: tiistaisin ja keskiviikkoisin 09:00 - 16:00. Sovi etukäteen Housing Managerin kanssa avainten noutamisesta: email: laskutus@asuntopehtoori.fi, Tel: +358 (0) 45 2776 601

Kun muutat pois

Kun muutat pois, tulee sinun palauttaa avaimet klo 12.00 mennessä muuttopäivänä. Toimistomme on auki kahtena päivänä viikossa: tiistaisin ja keskiviikkoisin 09:00-16:00. Sovi etukäteen Housing Manager kanssa avainten luovuttamisesta: email: laskutus@asuntopehtoori.fi, Tel: +358 (0) 45 2776 601

Huomioithan, että asunto tulee palauttaa samassa kunnossa kuin se oli vuokrasuhteen alkaessa. Ethän jätä asuntoon esimerkiksi ylimääräisiä huonekaluja. Pois muuttaessa pidätämme takuuvuokran summan, jos asukas ei ole huolehtinut asunnon siivoamisesta ennen lähtöään.